Een verrassend Teambuilding uitje!
LOCATIE
Een ‘Junglegevoel’ in het hart van Nederland

De Utrechtse Heuvelrug is de unieke locatie voor uw bedrijfsuitje en avontuurlijke uitstapjes. Het grote voordeel van de Utrechtse Heuvelrug is dat het u, zonder lange reistijd, in een andere, avontuurlijke wereld brengt. Een ‘Junglegevoel’, maar dan in het hart van Nederland.

Centraal in Nederland op één van de hoogste punten van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug in de provincie Utrecht ligt Landgoed Zonheuvel. Deze stijlvolle accommodatie is omgeven door de Kaapse Bossen en gelegen in Doorn.


Het JungleTrail arrangement vindt plaats op Landgoed Zonheuvel in Doorn. De prachtige uitgestrekte bossen rondom dit landgoed vormen het decor van de JungleTrail.

Deze locatie maakt het tevens mogelijk uw JungleTrail arrangement te combineren met een zakelijke bijeenkomst of bespreking. Het Landgoed beschikt over prachtige authentieke vergaderzalen en een uitstekend restaurant. Ook overnachtingen zijn mogelijk. Het landgoed is een klimaatneutrale locatie in het bezit van het Gouden Green Key milieukenmerk.